poznej nejlepší verzi sebe samé

v laskavé meditaci, která tě každý den povede 
k hlubokému přijetí sebe samé a otevření se  budoucnosti plné lásky, soucitu, radosti a vděčnosti.

poznej nejlepší verzi sebe samé

v laskavé meditaci, která tě každý den povede 
k hlubokému přijetí sebe samé a otevření se  budoucnosti plné lásky, soucitu, radosti a vděčnosti.

Připoj se k meditaci a

Meditace ti bude každý den připomínat, že být laskavá, cítit se vnitřně plná soucitu a radosti je ta nejlepší cesta plynoucími dny i životem.

Meditace má v sobě ukotvený následující záměr:

Nechť je tato meditace podporující pro všechny, kteří se pro ni rozhodnou.
Nechť jim přinese setkání s nejlepší verzí sebe samé v zájmu jejich nejvyššího dobra.
Nechť jim dovolí opustit vše, co už neslouží pro dobro jejich i ostatních.
Nechť jim umožní napojit se na zdroj lásky, moudrosti a soucitu a čerpat z něj, kdykoliv budou potřebovat.

Dopřej si denně chvíli laskavého prožitku, kdy se podíváš dovnitř sebe samé. Nech se vést a dovol si objevit v sobě lásku a soucit a dát je sobě i druhým.

Moje životní energie, harmonie a návrat k sobě samé
Téměř každodenní meditační praxi provádím již řadu let. Vedené meditace mám moc ráda, protože mi pomáhají především během uspěchaných dní velmi rychle a efektivně návrat k sobě samé.
Tvoje meditace, Lindo, naprosto předčila má očekávání.
Tvůj klidný hluboký hlas mě velmi rychle dovedl k hlubokému vnitřnímu klidu. V kombinaci s úžasně vybranou hudbou a jejím geniálním načasováním jsem prožívala velmi dojemné momenty, příval božské živoucí energie a radosti.
Meditace úžasně graduje.
Ve velmi příjemném tempu a za poměrně krátkou dobu několika minut, provede k hlubokému ukotvení a propojení s Matkou zemí, přes velmi dojemné a štěstí vyvolávající zazdrojování přímo od Zdroje, až po niterní znovushledání a přijetí sebe sama, propojení se svou životní energií. Nabízí procítit bezpečí, laskavost, povznášející emoce, bezpodmínečnou lásku, zve k pochopení a soucitu.
Tato Lindina meditace se velmi snadno a rychle stala součástí mého denního balíčku laskavé sebe péče. To prostě doporučuji s naprosto klidným srdcem úplně každému, i těm, kdo nemají s meditacemi žádnou dosavadní zkušenost.
Spolu s kvalitním spánkem, vyváženou zdravou stravou a aktivním zapojením fyzického těla, mě meditace podporuje v laskavé péči o své srdce, duši a životní energii. Skvělá je právě v uspěchané dny, kdy není čas vyjít na procházku do přírody; ve dny, které s láskou věnuji nejen sobě, mé drahé rodině, ale i svým srdečním klientům.
Děkuji si, že si dovoluji se o sebe takto pravidelně starat a pečovat o dlouhodobou udržitelnost své vnitřní harmonie.
Meditace mi krásně připomíná, jak být k sobě laskavá, jak se cítit plná lásky, soucitu, radosti a vděčnosti, úžasně vede k tomu, jak toto všechno cítit tady a teď.
Děkuji Ti, Lindo.
Hana Rawlings
Lektorka angličtiny a zakladatelka Rawlings Academy
Přejít nahoru